Markiser

Det er vigtigt, at løsningen er 100% korrekt monteret

Når du køber en markise, screen eller pergola igennem vores samarbejdspartnere, kan du vælge at montere selv eller få vores professionelle montører til at gøre det for dig.
Uanset hvilken løsning du vælger, er det utrolig vigtigt, at løsningen bliver fuldstændig korrekt monteret, da det ellers kan have betydning for både brug og holdbarhed.

Professionel montering - din garanti for korrekt montering

Hvis du vælger at få din udendøres solafskærmning monteret professionelt, får du garanti for korrekt montering. Vores specialiserede montører kender alle farer, faldgruber og bygningsregler, der er forbundet med monteringen. Det betyder, at du med god ro i maven kan læne dig tilbage og glæde dig til de hyggelige stunder på terrassen.

Uddannede montører

Vores montørteam består af yderst kompetente fagfolk, der har ekspertise inden for montering af markiser. Normalt vil du opleve, at der kommer to montører, da markisen typisk har en længde på mellem 4 og 6 meter. Vi medbringer alt det nødvendige værktøj samt stiger til monteringen.

Selve el-tilslutningen er ikke inkluderet i monteringsopgaven. Men vi tester og justerer naturligvis markisens funktioner ved hjælp af et prøvekabel, så den fungerer perfekt og er klar til brug efter tilslutning.

Montering på mur

Montering på mur er det vi kalder "standardmontering". Det er den ideelle monteringsmetode til større facader, gavle eller bygninger, hvor der er en solid murværkskonstruktion over vinduerne.

Montering på spær

Typisk skal markiser på almindelige typehuse monteres på spærbeslag for at sikre korrekt frihøjde. I de fleste tilfælde betyder dette, at markisen skal placeres ude på udhænget ved tagrenden.

Gør-det-selv montering

Ønsker at montere din markise selv? Der er flere vigtige faktorer at tage højde for. Det er først og fremmest afgørende at undersøge og vurdere både underlaget og udhænget, da det påvirker monteringsprocessen. Det er nødvendigt at sikre, at underlaget er stærkt nok til at bære markisen, og at der er tilstrækkelig plads til korrekt hældning.

Har du bestilt en rådgivningsbus, kan vores konsulent hjælpe dig med at vælge det rigtige monteringssæt. Derudover medfølger der en detaljeret brugs- og montagevejledning, der hjælper dig igennem processen. Vi anbefaler altid at være mindst to personer til opgaven.

Hvis du er i tvivl om monteringen eller føler dig utryg, er vi altid til rådighed for at hjælpe dig og undgå eventuelle skader på dit hus.

Service

For at opretholde reklamationsretten på produktet skal enhver service på markisen, udover almindelig vedligeholdelse, altid udføres af en kvalificeret markisemontør.

Samarbejdspartnere

Dansk Gardinservice har specialiseret sig i at tilbyde rådgivning og montering af gardiner, markiser og screens i samarbejde med vores partnere. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og godt håndværk, og derfor tilbyder vi kun løsninger fra anerkendte producenter, hvor vi kan stå inde for kvaliteten..

Book os via en af vores samarbejdspartnere