Montering af markise

Køber du din markise fra enten DEBEL eller Kirsch, har du mulighed for at tilvælge montering af markise. Ved bestilling af montering skal du vælge, om der er tale om en standard-montering på muren eller om, der er tale om montering på spærret. Har du haft besøg af en markise-konsulent, vil vedkommende kunne hjælpe dig med at bestille både markise og korrekt montering.

Mange års erfaring
Det er altid yderst erfarne montører, der kommer ud til dig. Oftest kommer der to montører, da markisen er mellem 4 og 6 meter lang. De medbringer selv alt værktøj og stiger til monteringen. Selve montage kittet og evt. ekstra beslag til markisen skal du dog sørge for at have indkøbt inden monteringen.

Markisemonteringen er altid eksklusiv el-tilslutning.* Montørerne medbringer et prøvekabel, så de kan indstille og teste markisen i forbindelse med aflevering.

 

*Vi anbefaler altid tilslutning af autoriseret el-installatør efter montagen.

Montering på mur:
Murmontering eller standardmontering, som det kaldes, er velegnet til større facader, gavle eller bygninger, hvor der er solidt murværk over vinduerne.

Montering på spær:
På de fleste almindelige typehuse skal markisen monteres på spærbeslag. Dette er for at sikre korrekt frihøjde, som i de fleste tilfælde betyder, at markisen placeres ude på udhænget ved tagrenden.

I tvivl?
Hvis du er i tvivl om montage af din nye markise, kan du med fordel bestille en markisebus inden køb via en DEBEL eller KIRSCH forhandler.

Når du har købt markisen inkl. montage, får vi direkte besked fra forhandleren, og kontakter dig for aftale om montering.  

Læs mere om os