Karriere

Gør karriere som montør eller rådgiver

Har du erfaring med solafskærmning eller et håndværksfag, og drømmer du om en karriere som montør eller rådgiver inden for gardiner, markiser, pergolaer og screens? Så er du måske vores nye kollega.

Hos os har du muligheden for at få et spændende og alsidigt job, hvor du hver dag er ude hos kunder og hjælper med enten rådgivning eller montering. Vi har løbende brug for nye medarbejdere over hele landet, og det er vigtigt, at du har mod og lyst til en hverdag på vejene og nyder at have kontakt med vores kunder.

Du vil du blive en del af et godt team på 5-7 medarbejdere, som inkluderer teamleder, sælgere og montører. I teamet sparrer og hjælper I hinanden dagligt for at udvikle jer og blive stærkere som et team.

Kvalifikationer

Som montør søger vi dig, der har en håndværksmæssig baggrund som f.eks. tømrer, smed, elektriker eller en anden relevant erfaring inden for branchen.
Som rådgiver er det en fordel, hvis du har erfaring inden for detail, men det vigtigste er, at du er serviceminded, har en grundlæggende teknisk forståelse og er villig til konstant læring og udvikling.

Som montør eller rådgiver hos os vil du få en grundig træning, hvor du vil blive taget under vingerne af en mentor. Når du er klar til at køre ud selv, vil du få din egen bil og få tildelt opgaver via vores system på din tablet.

Er du interesseret?

Dansk Gardinservice er en del af Deco Group AS, og du kan altid finde aktuelle jobopslag her:
https://www.decogroup.dk/karriere/ledige-stillinger/

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger fra motiverede kandidater. Vi vil vende tilbage til dig snarest med henblik på en samtale. Du er også velkommen til at tage en kort snak med Henriette Lindberg Glerup, på telefon 4358 4390 eller på e-mail: job@decogroup.dk.