Om os

Dansk GardinService er en landsdækkende servicevirksomhed, der udfører montage af gardiner for vores samarbejdspartnere. Vores montører er topprofessionelle og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde – hver gang. Du kan derfor trygt overlade monteringen til os. 

Vi kører monteringsservice for en række seriøse forhandlere, og det er igennem disse forhandlere, du bestiller os til at montere dine nye gardiner.


Nøglen er tillid

Vi ved, at det kan være en tillidssag at åbne dørene til sit hjem for fremmede. Det er utroligt vigtigt, at du som kunde er 100% tryg ved situationen. Derfor vil du altid møde rolige, smilende og præsentable montører, og er der noget, du er i tvivl om, så spørger du bare.

 

Garanti for et godt resultat

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det endelige resultat. Opstår der mod forventning komplikationer med gardinerne, der ikke kan løses med det samme, aftaler vi et nyt tidspunkt for genbesøg. Ved gardinmontage skal du altid godkende resultatet online, inden vi kører, så vi er sikre på, at du er tilfreds.

Vores montører medbringer naturligvis eget værktøj og sørger for at rydde op efter sig, når de kører. Det betyder blandt andet, at de tager alt det brugte emballage med sig. Emballagen sørger vi for at affaldssortere, så vi er sikre på, at det kommer det rigtige sted hen til enten genbrug eller afbrænding.