Om os

Her kan du læse lidt om os. Dansk GardinService er en landsdækkende servicevirksomhed, der udfører montage af gardiner og markiser for vores samarbejdspartnere. Vores montører er top-professionelle og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde – hver gang. Du kan derfor trygt overlade monteringen til os. Vi er en del af DECO GROUP koncernen, der ejer flere gardinbrands i Danmark.

Vi kører monteringsservice for blandt andre JYSK, Bilka, Bauhaus, Ilva og Stof2000. Det er igennem disse forhandlere, du bestiller os til at montere enten dine nye gardiner efter mål eller markise på standardmål. 


Nøglen er tillid

Vi ved, at det kan være en tillidssag at åbne dørene til sit hjem for fremmede. Det er utroligt vigtigt, at du som kunde er 100% tryg ved situationen. Derfor vil du altid møde rolige, smilende og præsentable montører, der forstår at tale, så det er til at forstå. Er der noget, du er i tvivl om, så spørger du bare.

 

100% garanti

Du skal selvfølgelig være tilfreds med det endelige resultat, inden vi kører igen. Skulle der mod forventning opstå komplikationer under monteringen, der ikke kan løses med det samme, aftaler vi et nyt tidspunkt for genbesøg. Ved gardinmontage skal du altid godkende resultatet online, inden vi kører, så vi er sikre på, at du er tilfreds.

Vores montører medbringer naturligvis eget værktøj og sørger for at rydde op efter sig, når de kører. Det betyder blandt andet, at de tager alt det brugte emballage med sig igen. Emballagen sørger vi for at affaldssortere, så vi er sikre på, at det kommer det rigtige sted hen til enten genbrug eller afbrænding.

 

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.