Om os

Hvem er Dansk Gardinservice?

Dansk Gardinservice er en landsdækkende servicevirksomhed, som tilbyder rådgivning og montering af gardiner, markiser og screens igennem vores samarbejdspartnere.

Vores montører er højt kvalificerede og lægger stor vægt på at udføre arbejdet til perfektion hver gang. Du kan derfor trygt overlade monteringsopgaven til os. Vi er en del af Deco Group koncernen, som er specialister inden for gardiner, markiser og solafskærmning.

Nøglen er tillid

Vi forstår, at det kan være en tillidssag at åbne dørene til sit hjem for fremmede. Derfor prioriterer vi, at vores kunder føler sig helt trygge og komfortable i situationen. Vores montører vil altid møde op med en rolig og professionel fremtoning, og hvis der er noget, du er i tvivl om, er du altid mere end velkommen til at spørge. Vi er glade for at hjælpe og skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Garanti for et godt resultat

Vi sætter en ære i at levere et tilfredsstillende resultat, og det er derfor vigtigt for os at løse eventuelle komplikationer med det samme under monteringen eller aftale et nyt tidspunkt for genbesøg. Vores montører går ikke før, de har ryddet op omkring dine vinduer ved hvert monteringsbesøg.

Vores montører medbringer alt nødvendigt værktøj og tager al brugt emballage med sig, som vi sørger for at sortere korrekt til genbrug eller afbrænding. Derudover kan vi også støvsuge karme og gulv under vinduerne, hvis det er nødvendigt, og efter aftale med dig, kan vi aflåse huset/lejligheden efter os, når vi kører.

Kontakt os

Du kan kontake os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller sende en mail til info@danskgardinservice.dk

Åbningstider

Man-fre: 9:00-15:00
Weekend: Lukket
Tlf.: 43584382

Problemer med markisen eller gardinet?

Har du problemer med et produkt? Kontakt venligst den forhandler, hvor du har købt produktet. De vil hjælpe dig videre og sikre, at du er tilfreds med dit køb.

Karriere hos Dansk Gardinservice?

Ønsker du at søge job hos os, kan du læse mere om hvordan på karrieresiden.
Gå til karriere